“Ik zorg ervoor dat niet alleen jij, maar ook je (online) omgeving enthousiast raakt over jouw unieke verhaal”.

Als tekstschrijver en communicatieprofessional help ik organisaties met hun on- en offline presence. Ik help bij de ontwikkeling van een krachtige bedrijfsidentiteit. En schrijf daarvoor toegankelijke en aantrekkelijke teksten.

Een spannende tijd om in te werken

Hoe gaaf is het om in ‘deze tijd’ mijn werk te mogen doen. Er verandert zoveel! We zijn zoveel meer bezig met de ervaring die bijvoorbeeld een website biedt. ‘Needless to say’ dat het ontwerp, de functies, de foto’s én de tekst allemaal op elkaar afgestemd moeten zijn voor het optimale resultaat. Daarom werk ik veel samen met webdesigners, graphic designers, fotografen en andere professionals. En dat doe ik met veel plezier.

Wat niet zo goed bij me past?

Je kunt eigenlijk voor heel veel bij mij terecht. Ik kijk altijd waar mijn klanten het beste bij gebaat zijn op de lange, maar ook korte termijn. Maar… ik ben er wel van overtuigd dat je vooral de dingen moet doen waar je goed in bent. Ben je op zoek naar tekstschrijver die vooral formeel-, zakelijk- en/ of managementtaal gebruikt? Dan pas ik waarschijnlijk niet zo goed bij je. Het is mijn overtuiging dat je ook professionaliteit kunt uitstralen zonder teksten te doorspekken van jargon of extreem formeel taalgebruik. Het is mijn doel altijd fris, toegankelijk en aantrekkelijk te schrijven. En vooral jouw identiteit daarin te laten doorschijnen.

Mirte’s HQ

Met veel plezier heb ik de afgelopen jaren een kantoor gedeeld bij de CeeCee Community op het Roombeek in Enschede. Een prettige en inspirerende werkomgeving waar je ‘s middags gezellig kunt lunchen met je andere freelancers. Aan het begin van de pandemie ben ik thuis gaan werken en (als het de situatie het weer toelaat) binnenkort weer op zoek naar een leuke werkplek!

Op de hoogte gehouden worden? Laat hier je e-mailadres achter.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.